Pontyshow

Idén is lesz PontyShow 2022. november 11-13. között Budapesten a HUNGEXPO „E” pavilonjában. Hogy miről szól a PontyShow. Az újdonságokról, az ajándékokról, a meglepetésekről, a folyamatos fejlődésről és persze a jutányos árakról, valamint a kiállítók és látogatók találkozásáról. A pontyhorgászatról, majd az utóbbi két évben már a pergetésről és a feederezésről is. Arról, ami nagyon sokunknak a horgászatot jelenti.

NYITVA TARTÁS

Nov. 11. péntek: 9-18 óráig
Nov. 12. szombat: 9-18 óráig
Nov. 13. vasárnap: 9-17 óráig

JEGYÁRAK

Belépő: 3.990 Ft
14 év alatt : a belépés ingyenes

Helyszín

A kiállítás területe a HUNGEXPO “E” pavilonjában lesz.
Cím: 1101 Budapest, Albertirsai út  10.
A parkolás ingyenes!

Minden belépőjegy tartalmaz egy sorszámozott tombolaszelvényt, melynek kitöltése és a gyűjtőládákba történő bedobása után látogatóink részt vesznek naponta kétszer a színpadi húzásokon. A PontyShow-n mindig óriási érdeklődés övezi a sorsolásokat, és idén sincs ez másképp, több mint 200 db értékes nyeremény várja a szerencséseket!

 FONTOS!

-A sorsolásoknál csak személyes nyertes lehet, a nagyszínpadon addig húzzuk a szelvényeket, ameddig a helyszíni résztvevők között nincs meg a szerencsés. Kivétel a vasárnapi fődíj, melyhez a három nap összes szelvénye bekerül a hálóba, és az első húzás lesz a nyertesé. Ha nincs ott a helyszínen, akkor telefonon, vagy e-mailben értesítjük a kitöltött szelvénye alapján.

-Az online jegyet vásárlók a beléptetésnél kézhez kapnak egy „Online Vocher-t”, amely tartalmazza a tombolaszelvényüket, ezeket is kérjük a gyűjtőládákba bedobni.

-14 év alattiaknak a belépés ingyenes, de azért hogy a gyerekeknek is esélyük legyen a nyereményekre, a bejáratnál kapnak egy „Gyermekjegy-et”, amelyen szintén van  letéphető tombolaszelvény, amit be kell dobni.

A sorsolások ideje:

Péntek:

13:00 óra, 17:00 óra

Szombat:

13:00 óra, 17:00 óra

Vasárnap:

12:30 óra,  16:00 óra (Fődíj húzása)

Tedd le a horgászvizsgádat egyszerűen a PontyShow-n!

Mohosz saját standdal lesz jelen a rendezvényen, ahol vasárnap 13-án a szövetségünk is közreműködik a horgászok vizsgáztatásában, amelyre a helyszínen és előzetesen a horgászjegy.hu oldalon lehet jelentkezni. 

Lépések: amennyiben még nem regisztráltál, a regisztrációt a https://horgaszjegy.hu oldalon végezd el.

Ha már regisztráltál, kérjük jelentkezz be a horgász fiókodba. Ha nem tudnád a felhasználóneved vagy jelszót a horgaszvizsga@horinfo.hu email címen jelezd és azonnal küldjük a belépéshez szükséges adatokat.

A belépés után a monitor bal oldali menüből kattintsunk a „Tagságok és engedélyek” menüre, majd a felső menüsorban a „Vizsgák”-ra 

Itt a „Tananyag letöltésénél” egy felkészítést segítő dokumentációt találunk, a „Gyakorlás”-nál a vizsgával megegyező gyakorló feladatokat tudunk elvégezni.

Sikeres felkészülés esetén az „Időpontfoglalás” menüre kattintva tudunk időpontot foglalni horgászvizsgára. A keresőmezőbe a pontyshow szót beírva jönnek elő az előre meghirdetett horgászvizsga időpontok.

A „Részletek”-re kattintva csak az email címedet és a mobilos elérhetőségedet kérjük. Találkozunk a vizsgán!